A legjobb Síutak

Sokan vagyunk akik a hosszú hónapokon át tartó munka után a téli hónapokban is vágyunk egy kis pihenésre kikapcsolódásra, melyre a téli hónapokban legalkalmasabb egy síut.

Melyek a legjobb síutak ?

Sajnos Magyarországon a szélsőséges meleg téli időjárás miatt egyre kevesebb időre nyitnak ki a sí üdülök mert ha nincs hó nagyon kevés a vendég.

A legjobb síutak Magyarországon a Kékestetőn a Mátrában, itt működik az ország legmagasabb pontján Magyarország első számú sport és szabadidő központja. Mely ilyenkor a téli hónapokban a legjobb síutakat kínálja és minden napra szabadon választható programokkal várja az ide látogatókat. Akár csak egy-két napra érkeznek vagy több hetes üdülésre a szórakozás és a kikapcsolódás garantált, a gyerekeket és a nyugdíjasokat rendkívüli kedvezményekkel várják.

A Mátra sí centrumban teljes körű szolgáltatásokkal várják a vendégeket melyek közül kiemelném a sí oktatást és a sí felszerelés kölcsönzését mely nagyon kifizetődő azok számára akik csak pár napra érkeznek és nem szeretnének vagyonokat költeni egy profi sí felszerelésre. Minden évben különféle versenyeket rendeznek melyeken lehet gyermek és felönt kategóriában is indulni a Mátra kupáért. Nagyon kedveltek az erdei motoros szán túrák is és a nap végén mindenkit vár a kékes vendégház és étterem.. a Magyarországon a legjobb síutak a kékesben vannak és nem is olyan drága..